El ‘XV Clàssic dels Volcans’ es disputarà el 21 de setembre

15/02/2019

15/02/2019

• Cerdanya Racing passa a ser el nou organitzador de la prova

Olot, Garrotxa, Girona, 15 de febrer de 2019.– Cerdanya Racing, en col·laboració amb V-Line Org., és el nou organitzador del que serà ‘XV Clàssic dels Volcans’, ral·li de regularitat per a automòbils clàssics en carretera oberta.

El canvi d'organització de Motor Antic Garrotxa a Cerdanya Racing oferirà una major projecció a tots els nivells, comptant per a això amb l'entusiasme de Meli Subirana, que seguirà involucrat en la prova per a mantenir l'esperit original, i la voluntat del MAG d'assegurar el futur d'aquest ral·li.

El ‘Clàssic dels Volcans’ és un dels ral·lis per a clàssics més populars i així ho corrobora l'excel·lent inscripció que sempre ha tingut la prova. La qualitat dels trams de la zona per on es disputa el ral·li, però també al fet que Olot i la comarca de la Garrotxa ofereixen a participants i seguidors unes possibilitats úniques per a descobrir i gaudir d'enclavaments i paisatges espectaculars, són la millor garantia de continuïtat i futur.

A diferència de les últimes edicions quan la prova tenia lloc a mitjans de maig, la XV edició del ‘Clàssic dels Volcans’ es disputarà el dissabte 21 de setembre de 2019.

Carretera en la seva màxima expressió
Cerdanya Racing i V-Line Org. afegeixen a la seva carpeta d'organitzacions una nova prova de regularitat i amb molta acceptació a Catalunya, el ‘XV Clàssic dels Volcans’, ral·li que s'uneix a altres proves molt interessants i amb un indubtable prestigi, conformant totes elles una temporada de competició molt completa que abasta totes les modalitats i els millors emplaçaments.

La primera gran novetat de la temporada serà l'anunciada recuperació de la ‘Pujada a La Trona’ per part de V-Line Org. amb la col·laboració de Cerdanya Racing, mítica prova de muntanya de la Comarca d'Osona que després de 10 anys fora del calendari torna per a celebrar, el dia 19 de maig, el seu 15 aniversari. El seguirà la 4a edició del ‘Festival Alp 2500’, a la Cerdanya, una autèntica festa del motor amb moltes activitats al voltant de la ‘Pujada Alp 2500’, prova que novament serà puntuable per als campionats d'Espanya i de Catalunya de Muntanya. I a la novetat del ‘XV Clàssic dels Volcans’ el seguirà el ‘3r Ral·li Comtat de Cerdanya’, dues proves de regularitat amb una personalitat molt forta, que tancaran el calendari de proves de carretera de Cerdanya Racing.

Calendari Cerdanya Racing/V-Line Org.
18-19 maig      Pujada a La Trona
12-14 juliol      Festival Alp 2500
                         • IX Pujada Alp 2500
                         • IV Rallysprint de La Cerdanya
                         • Alp Legend
                         • 4a Trobada de Clàssics
                         • 2a ECO Trobada Alp 2500
21 setembre     XV Clàssic dels Volcans
18-19 octubre   3r Rally Comtat de Cerdanya

  • Clàssic del Volcans
  • Clàssic del Volcans
  • Clàssic del Volcans